koers Stok


Beste volgers,

Gisteravond geslaagd in mijn eerste doel van het seizoen, thuis in Stok kon ik de wedstrijd bij de elite in stijl afronden.

Slechts 80%, door zware bronchitis afgelopen dagen, was voldoende om uit te rijden en in de slotkilometer nog op zoek te gaan naar een verre ereplaats.

Toch, het beginuur was enorm zwaar, onmiddelijk reden 15 man weg, namen slechts een handvol seconden waardoor de druk vanuit het peloton bleef. Snelheden boven de 68 per uur bij momenten zorgden voor geen enkel moment van herstel.

Wanneer je de eerste wedstrijd sinds maanden terug op dit niveau rijdt is dat afzien.  Gelukkig kon ik doorbijten en naar het einde toe wist ik dat het in orde zou komen.

Uiteindelijk liep ik binnen in de buik van het peloton op 84e plaats na een alles of niks poging in de slotkilometer, en ik had in de laatste ronde af te rekenen met spierkrampen.

2 dagen herstel is te weinig voor de titelstrijd zondag, zeker met de rug en sinusproblemen, sowieso is mijn doel reeds bereikt, zondag is een wedstrijd boven mijn niveau en moet ik realist zijn, ik ben 36, en heb geen profbestaan, en beschik na gisteren niet meer tenvolle over mijn krachten.

We zullen er het beste van maken.  

Uitslag : uitslagen.dewielerbond.be/Kalender_Uitslagen/Uitslag.aspx?id=430&datum=30/04/2015